Den eldste knock-out cupkonkurransen i verden - FA Cup er alltid et underholdende skue, noe som gir mulighet for mange opprørte, og denne helgen var intet unntak.

Ikke-ligaen Kettering var den lavest rangerte siden igjen i konkurransen, men håpet fortsatt på å slå ut Premier League Fulham hjemme. Selv om de gjorde seg stolte og scoret 2 mål, var golfen for bred mellom lagene. Premiership-siden vant spillet 4-2.
Fotball - Portsmouth mot Swansea City FA Cup fjerde runde

3000 reisende støttespillere reiste fra Sør-Wales til sørkysten av England for muligheten til å se mesterskapssiden Swansea ta på seg cupholderne, Portsmouth. Mål fra Nathan Dyer og Jason Scotland i første omgang og noen forsvarende andre omgang i andre omgang vant kampen for svanene 2-0.

Swansea-sjef Roberto Martinez berømmet sitt forsvar for sine prestasjoner i å holde en Pompey-streikeforce i sjakk, som inkluderer England International Peter Crouch.

"Portsmouth kastet alt, de hadde ingenting å tape, de måtte jage spillet, og de har fått en spiller som har beveget seg rundt i verdensfotball for £ 26 millioner, så du kommer til å forvente at de får sjanser," sa Martinez.

Forsvarer Ashley Williams, aksepterte ros og ga noe tilbake for manageren sin, '' Det var som gigantens land til tider, '' sa Williams ... '' De visste at de hadde en betydelig høydefordel, så de prøvde å bruke det mot oss. Men vi forsvarte sterkt ''

'' Vi gjorde oss stolte som et team og viste resten av landet hva vi kan gjøre, '' sa Williams til Swansea Evening Post. '' Vi blir sett på som et lite hjørne av Wales. Gafferen har hatt noen gode anmeldelser, som han virkelig fortjener.

Portsmouth-manager Tony Adams sa til BBC, "Det er skuffende å gå ut av FA-cupen, uansett hvilken runde det er. Du må legge ned nederlag som dette så raskt som mulig."

En sammenstøt i Premier League så forrige sesonger League Champions Manchester United, ta på seg forrige sesongs League Cup-vinnere, Tottenham Hotspur. Roman Pavlyuchenko ga Spurs ledelsen før Manchester United kom i gir. Paul Scholes utlignet før Dimitar Berbatov scoret vinneren som slo ut sitt tidligere lag og satte sin nye klubb inn i 5. omgang.

Cardiff / Arsenal mot West Brom / Burnley

Video Instruksjoner: Highlights | Manchester United 1-1 Rochdale | Reds win 5-3 on penalties | Carabao Cup (Kan 2024).